Zakelijke Cursus Arabisch

Agreement

Taalonderwijs op maat


Taalcursus Nederland heeft speciaal voor bedrijven, stichtingen en overheidsinstellingen een bijzonder aanbod zakelijke taalcursussen Arabisch. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gesneden zakelijke taalcursussen voor individuele medewerkers of groepen medewerkers van een organisatie.

Mic
Flexibele cursussen

Onze Arabische bedrijfscursussen kunnen individueel of met meerdere personen in-house gevolgd worden in heel Nederland. Voorafgaand aan de cursus bespreken we, indien nodig tijdens een intakegesprek, samen met u de precieze inhoud en focus van de cursus. Deze kan ook altijd gedurende de cursus worden aangepast.


Leren wat ├ęcht nodig is

Onze bedrijfscursussen Arabisch zijn gericht op het beheersen van de taal zoals dat binnen het eigen werk nodig is. Dat is effici├źnt en praktisch.

Onze cursussen stellen we daarom op maat samen, om de specifieke leerdoelen van u of uw collega's snel te behalen.

Branche-specifieke training

Onze docenten passen deze trainingen aan op de branche waarin uw organisatie opereert, zowel wat betreft vocabulaire (jargon) als wat betreft de bedrijfscultuur in het land waarmee u samenwerkt.

Ook de inhoud van de oefeningen handelt zoveel mogelijk over de branche waarin uw onderneming of instelling werkzaam is.

Oefenen vanuit de praktijk

Tijdens de cursus worden de cursisten getraind met passende bedrijfssimulaties.

Bijvoorbeeld telefoneren, het snel en foutloos schrijven van e-mails, het voeren van zakelijke besprekingen of vergaderingen en het geven van presentaties of pitches. Ook kan het gaan over effectief onderhandelen in het Arabisch.


Contact

Neemt u voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat gerust contact met ons op. Klik hier voor e-mail, bel naar 024-2600020 of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Een selectie van organisaties waarvan cursisten met succes een taalcursus bij Taalcursus Nederland hebben gevolgd: