Vacatures

Onze talen

Taalcursus Nederland is regelmatig op zoek naar nieuwe docenten voor al haar verschillende cursustalen. Ook wanneer u een taal beheerst die wij nog niet aanbieden, nodigen wij u van harte uit om een sollicitatie te sturen. Wij breiden ons cursusaanbod regelmatig uit.


Onze werkwijze

Taalcursus Nederland heeft ruime ervaring in het geven van taalcursussen. Wij werken kleinschalig, waardoor onze cursisten de aandacht en ruimte hebben om zich de nieuwe taal in een prettige en veilige omgeving snel eigen te maken. We vinden het erg belangrijk dat onze cursisten plezier hebben tijdens het verhogen van hun taalvaardigheid. Uit onze ervaring blijkt dat dit tot betere prestaties en meer aandacht tijdens de cursus leidt.


Het team

Wanneer u bij ons komt werken, komt u terecht in een snel groeiende organisatie, waar persoonlijke aandacht is voor de docenten. Ons team bestaat uit junior en senior docenten, die niet alleen vakinhoudelijk bekwaam zijn, maar ook met veel enthousiasme lesgeven in de 'hun' taal.

Binnen Taalcursus Nederland werken we op projectbasis waarbij wij, bij de verdeling van projecten, uitgaan van de beschikbaarheid van onze docenten. Wanneer een docent vaker en regelmatig beschikbaar is, zal hij of zij eerder en vaker benaderd worden om cursussen voor ons te geven. Werken bij Taalcursus Nederland kan bij ons in dienst of op freelance basis.


Functie-eisen

Voor alle onderstaande vacatures alsmede bij open sollicitaties verwachten wij tenminste het volgende:

  • WO/HBO Bachelor
  • Een energieke persoonlijkheid en enthousiast om mensen een nieuwe taal te leren
  • Communicatief sterk
  • Een praktische en zelfstandige werkhouding
  • Creatief en dienstverlenend
  • Flexibiliteit en het vermogen om in te spelen op een nieuwe situatie


Open sollicitatie

Taalcursus Nederland is, zoals boven vermeld, regelmatig op zoek naar nieuwe docenten voor haar verschillende cursussen. De kenmerken die wij ten minste van onze docenten verwachten staan hierboven beschreven. Een open sollicitatie met CV kunt u sturen naar vacature@taalcursusnederland.nl