Referenties

Een diversiteit aan mogelijkheden

Taalcursus Nederland heeft reeds met een groot aantal ondernemingen, (semi-)overheidsinstellingen en stichtingen succesvol kunnen samenwerken om de taalvaardigheid van medewerkers te verhogen. Hieronder treft u drie voorbeelden die onze diversiteit aan diensten en mogelijkheden weergeeft.


Stichting UAF

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF steunt hoger opgeleide vluchtelingen en asielzoekers bij het vinden van een passende baan. Zij bieden hen onder meer hoogwaardige taalcursussen aan zodat zij snel op niveau verder kunnen studeren. Taalcursus Nederland heeft bijgedragen aan dit doel middels een speciale cursus op maat.

www.uaf.nl

Stichting UAF

Gemeente Utrecht

De gemeente Utrecht maakt zich sterk voor een inclusieve samenleving en een volwaardige participatie voor iedereen. Voor een medewerker van de Gemeente Utrecht verzorgden wij een intensieve taalcursus om haar Nederlands naar een nóg hoger professioneel niveau te brengen.

www.utrecht.nl

Gemeente Utrecht

CONPAX

Conpax behoort tot de Europese marktleiders in verpakkingsmaterialen. Voor dienstverlening buiten Nederland is een goede taalvaardigheid van de betreffende medewerkers noodzakelijk. Taalcursus Nederland heeft door middel van een op maat samengestelde cursus kunnen bijdragen aan een succesvolle verbetering van de taalvaardigheid.

www.conpax.nl

Conpax


Snel een passende taalcursus

Is er behoefte binnen uw organisatie aan een perfect op de werkzaamheden aansluitende taalcursus? Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen over de mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking.

Ook offertes kunt u bij ons telefonisch of per e-mail gratis opvragen. Wij sturen die u dan direct toe, zodat uw taaltraining zo spoedig mogelijk van start kan gaan!

Klik hier voor e-mail, bel naar 024-2600020 of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Een verdere selectie van organisaties waarvan cursisten met succes een taalcursus bij Taalcursus Nederland hebben gevolgd:


banner_1


banner_2


banner_3


banner_4


banner_5


banner_6


banner_7


banner_8


banner_9


banner_10


banner_11


banner_12


banner_13


banner_14


banner_15


banner_16


banner_17