De organisatie

Hét instituut voor kleinschalig taalonderwijs

Taalcursus Nederland maakt zich sterk voor kleinschalig taalonderwijs op een veelvoud aan locaties door het hele land. Onze docenten zijn zeer ervaren en betrokken en onze medewerkers gaan ‘above and beyond’ om flexibele cursussen te verzorgen qua tijdstip, locatie en inhoud van de cursus. Alles zodat u zo snel mogelijk een nieuwe taal kunt leren en op de manier die bij ú past!


Individuele taaltrainingen

Taalcursus Nederland biedt individuele taalcursussen aan in al haar talen. Deze één-op-één lessen zijn volledig op maat: u geeft zelf aan wat u wilt leren en hoe snel u de cursus wilt afronden. Bovendien bepaalt u zelf de locatie en het tijdstip waarop de cursus plaatsvindt. Deze cursussen kunt u volgen zowel als particulier/voor recreatieve doeleinden als vanuit een zakelijk oogpunt. Uiteraard bieden wij onze individuele taalcursussen aan tegen aantrekkelijke tarieven!


Zakelijke cursussen voor bedrijven en organisaties

Taalcursus Nederland heeft bijzonder veel ervaring met zakelijke taalcursussen. Wij trainen met bedrijfssimulaties zoals telefoongesprekken, e-mails, pitches en vergaderingen. Speciale aandacht voor uw vakjargon, branche en de bedrijfscultuur van het land waarmee u zaken doet. Uiteraard zijn deze cursussen ook in-house mogelijk! Snel en efficiënt op niveau én het leren leuk houden - daar zetten onze gespecialiseerde docenten zich elke dag voor in.

Taalcursus Nederland heeft reeds met een groot aantal ondernemingen, (semi-)overheidsinstellingen en stichtingen succesvol kunnen samenwerken om de taalvaardigheid van medewerkers te verhogen. Neem ook eens een kijkje op onze referentiepagina.

Klik hier voor referenties


Recreatieve cursussen in kleine groepen

Taalcursus Nederland verzorgt een breed aanbod recreatieve cursussen Engels, Duits, Nederlands, Frans, Spaans, Italiaans, Zweeds, Russisch, Portugees, Pools, Mandarijn/Chinees, Nederlandse Spelling en Arabisch. Wij bieden deze cursussen aan op drie niveaus: beginner, half-gevorderd en gevorderd. Wij werken met kleine groepen zodat de docent veel aandacht voor u heeft en u veel persoonlijke feedback kan geven. De ideale omgeving om snel vorderingen te maken!


Ons team

Taalcursus Nederland is sinds meer dan een decennium in alle provincies van Nederland actief. We zijn daarmee hét landelijke instituut voor taalonderwijs.

Ons team bestaat uit docenten die voor het grootste deel de taal waarin zij lesgeven als moedertaal hebben of meertalig zijn opgegroeid. Naast dat zij vakinhoudelijk en didactisch zeer bekwaam zijn, zijn wij het meest trots op de inzet en het enthousiasme die zij meebrengen naar elke les. Zij werken met de cursisten samen in een prettige, informele sfeer en maken zo de cursus tot een dynamisch en stimulerend traject.

Daarnaast staan ook onze kantoormedewerkers altijd voor u klaar om samen met u de best passende cursus te vinden op het meest perfecte moment.


Een selectie van organisaties waarvan cursisten met succes een taalcursus bij Taalcursus Nederland hebben gevolgd: