Individuele Cursus Portugees

Tutor

Persoonlijke leerdoelen


Door één op één met een docent Portugees te gaan leren of uw Portugese taalvaardigheid te verhogen, kunt u volledig focussen op uw persoonlijke leerdoelen.

Letsgetstarted
Flexibele locaties en cursusopzet

Taalcursus Nederland verzorgt individuele taalcursussen Portugees en Braziliaans-Portugees bij u thuis, op uw werk of op onze locaties door heel Nederland. Ons team staat voor u klaar!

Wij maken de cursusinhoud bovendien helemaal voor u op maat. Wilt u vooral Portugees leren spreken, voor op reis of op uw werk of opleiding? Wilt u een gericht vakjargon aanleren? Of met name focussen op schrijfvaardigheid, zoals e-mails of juist rapportages? Het kan allemaal! Uiteraard vanuit een gezonde basis wat betreft de Portugese grammatica en woordenschat.


Snel starten?

Deze gerichte intensieve taalcursussen kunnen wij op hele korte termijn van start laten gaan. Volgende week vaak al wel, als dat nodig is.

Maar we kunnen ook eerst een intake voor u verzorgen, als u nog twijfelt over de juiste vorm voor u, of nog vragen heeft voor de docent.

Uitmuntende docenten

Onze docenten Portugees en Braziliaans-Portugees zijn enthousiast en ervaren, en hun passie steekt aan.

Met de persoonlijke aandacht van deze trainingen gaat u ontzettend snel vooruit en kunt u eventuele belemmeringen en onzekerheden gemakkelijk overwinnen.

Aantrekkelijke tarieven!

De kosten van een individuele taalcursus Portugees en Braziliaans-Portugees zijn afhankelijk van uw aanvangsniveau, uw leerdoelen en de locatie.

Neemt u voor een prijsindicatie vooral contact met ons op via onderstaande gegevens of het contactformulier.


Contact

Neemt u voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat gerust contact met ons op. Klik hier voor e-mail, bel naar 024-2600020 of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Een selectie van organisaties waarvan cursisten met succes een taalcursus bij Taalcursus Nederland hebben gevolgd: