Individuele Cursus Nederlandse Spelling

Tutor

Persoonlijke leerdoelen


Door één op één met een docent uw taalvaardigheid in het geschreven Nederlands te verhogen, kunt u volledig focussen op uw persoonlijke leerdoelen. Liggen deze in grammatica, spelling of (zakelijk) gebruik? Wij helpen u graag snel vooruit.

Letsgetstarted

Flexibele locaties

Taalcursus Nederland verzorgt individuele taalcursussen Nederlandse Spelling bij u thuis, op uw werk of op onze locaties door heel Nederland. Ons team staat voor u klaar!


Snel starten?

Deze gerichte intensieve taalcursussen Nederlandse Spelling kunnen wij op hele korte termijn van start laten gaan. Volgende week vaak al wel, als dat nodig is.

Maar we kunnen ook eerst een intake voor u verzorgen, als u nog twijfelt over de juiste vorm voor u, of nog vragen heeft voor de docent.

Uitmuntende docenten

Onze docenten Nederlands zijn enthousiast en ervaren, en hun passie steekt aan.

Met de persoonlijke aandacht van deze trainingen gaat u ontzettend snel vooruit en kunt u eventuele belemmeringen en onzekerheden gemakkelijk overwinnen.

Aantrekkelijke tarieven!

De kosten van een individuele taalcursus Nederlandse Spelling zijn afhankelijk van uw aanvangsniveau, uw leerdoelen en de locatie.

Neemt u voor een prijsindicatie vooral contact met ons op via onderstaande gegevens of het contactformulier.


Contact

Neemt u voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat gerust contact met ons op. Klik hier voor e-mail, bel naar 024-2600020 of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Een selectie van organisaties waarvan cursisten met succes een taalcursus bij Taalcursus Nederland hebben gevolgd: