Recreatieve Cursus Portugees

Roadtrip

Kleine groepen


Wij werken met groepen van drie tot zes cursisten, zodat wij u veel persoonlijke feedback kunnen geven. Onze enthousiaste en zeer ervaren docenten werken met de cursisten samen in een prettige, informele sfeer en maken de cursus tot een dynamisch en stimulerend traject.

Signs
Beginner / Half-gevorderd / Gevorderd

Voor recreatief taalgebruik heeft Taalcursus Nederland groepscursussen Portugees en Braziliaans-Portugees op drie cursusniveau's: beginner, half-gevorderd en gevorderd. Onze groepscursussen zijn kleinschalig en heel interactief.


Brede taalbeheersing

In een groepscursus Braziliaans of Braziliaans-Portugees komen alle onderdelen van de taal aan bod. Zo worden er veel spreekoefeningen gedaan met medecursisten. Luisteroefeningen helpen u bij uw woordenschat en bij uw luistervaardigheid.

Ook de Portugese grammatica zal behandeld worden en u oefent in de les en thuis met het schrijven van e-mails en teksten.

Cursusduur en kosten

Een groepscursus Portugees of Braziliaans-Portugees bestaat uit 16 lessen van 2 uur en kost € 875,- (incl. lesmateriaal). Lessen worden in de avonduren gegeven op een vaste avond doordeweeks.

Onze cursussen gaan op wisselende momenten in het jaar van start. Informeer via het contactformulier naar de eerstvolgende cursus bij u in de buurt.

Gratis niveaubepaling

Twijfelt u wat voor u het juiste cursusniveau is omdat u al eerder les heeft gehad bij een ander instituut of aan zelfstudie heeft gedaan?

U kunt onze gratis en vrijblijvende instaptoets aanvragen via ons e-mailadres of het contactformulier. Beide vindt u onderaan deze pagina.


Individuele taalcursus Portugees

Wilt u liever alleen focussen op conversatie of juist vooral uw geschreven Portugees verbeteren? Kijk dan voor meer informatie bij onze individuele taalcursussen. Onze taaldocenten verzorgen graag een gepersonaliseerd traject voor u.

Lees meer >

Zakelijk Portugees

Op zoek naar een cursus zakelijk Portugees? Kijk voor meer informatie bij ons aanbod zakelijke cursussen. Wij hebben veel ervaring in het opzetten van een taaltraining op maat voor individuele medewerkers en kleine groepen collega’s van een bedrijf of organisatie.

Lees meer >

Contact

Voor aanmelden, meer informatie of een taaltoets kunt u contact met ons opnemen. Klik hier voor e-mail, bel naar 024-2600020 of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Een selectie van organisaties waarvan cursisten met succes een taalcursus bij Taalcursus Nederland hebben gevolgd: