Recreatieve Cursus Nederlandse Spelling

Roadtrip

Kleine groepen


Wij werken met groepen van drie tot zes cursisten, zodat wij u veel persoonlijke feedback kunnen geven. Onze enthousiaste en zeer ervaren docenten werken met de cursisten samen in een prettige, informele sfeer en maken de cursus tot een dynamisch en stimulerend traject.

Signs
Beginner / Half-gevorderd / Gevorderd

Voor recreatief taalgebruik heeft Taalcursus Nederland groepscursussen Nederlandse Spelling op drie cursusniveau's: beginner, half-gevorderd en gevorderd. Onze groepscursussen zijn kleinschalig en heel interactief.


Brede taalbeheersing

In de groepscursus Nederlandse Spelling staat schrijfvaardigheid uiteraard centraal.

De docent behandelt veelvoorkomende fouten in de Nederlandse spelling en grammatica. U leert verschillende soorten tekst correct opstellen. Ook is er natuurlijk ruimte voor uw eigen vragen over juist geschreven Nederlands.

Cursusduur en kosten

Een groepscursus Nederlandse Spelling bestaat uit 16 lessen van 2 uur en kost € 875,- (incl. lesmateriaal). Lessen worden in de avonduren gegeven op een vaste avond doordeweeks.

Onze cursussen gaan op wisselende momenten in het jaar van start. Informeer via het contactformulier naar de eerstvolgende cursus bij u in de buurt.

Gratis niveaubepaling

Twijfelt u wat voor u het juiste cursusniveau is, afhankelijk van uw opleidingsniveau of omdat u bijvoorbeeld dyslexie heeft?

U kunt onze gratis en vrijblijvende instaptoets aanvragen via ons e-mailadres of het contactformulier. Beide vindt u onderaan deze pagina.


Individuele taalcursus Nederlandse Spelling

Wilt u liever alleen focussen op uw eigen vragen en problemen met het geschreven Nederlands? Kijk dan voor meer informatie bij onze individuele taalcursussen. Onze taaldocenten verzorgen graag een gepersonaliseerd traject voor u.

Lees meer >

Zakelijke cursus Nederlandse Spelling

Op zoek naar een zakelijke cursus Nederlandse Spelling? Kijk voor meer informatie bij ons aanbod zakelijke cursussen. Wij hebben veel ervaring in het opzetten van een taaltraining op maat voor individuele medewerkers en kleine groepen collega’s van een bedrijf of organisatie.

Lees meer >

Contact

Voor aanmelden, meer informatie of een taaltoets kunt u contact met ons opnemen. Klik hier voor e-mail, bel naar 024-2600020 of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Een selectie van organisaties waarvan cursisten met succes een taalcursus bij Taalcursus Nederland hebben gevolgd: